Jaarverslag 2018

Jaarverslag 2020

2020 is een jaar om met gemengde gevoelens op terug te kijken. Een jaar zonder fysieke ontmoetingen, waarin het lastig was om cliënten te ontmoeten en we noodgedwongen online zijn gaan vergaderen.

Maar het was ook een jaar waarin bleek hoe veerkrachtig we als cliëntenraden zijn. We wisten in korte tijd om te schakelen naar nieuwe manieren van overleggen. Om zo ons raadswerk voort te zetten, ondanks dat we veel van het contact met de cliënten moesten missen. Omschakelen kostte energie en digitaal vergaderen maakte het een uitdaging om dingen voor elkaar te krijgen. Toch lukte het ons om steeds bij elkaar te komen, afspraken te maken en gevraagd en ongevraagd advies te geven. Zo bleven we ook in 2020 de belangen van cliënten behartigen. Lees hier het jaarverslag.

Jaarverslag 2019

2019 was een bewogen jaar voor de cliëntenraden. Vol overtuiging werkten ze aan de verbetering van de dienstverlening van UWV. In het jaarverslag presenteren de raden hun wapenfeiten van 2019.

Dit jaar is het centrale thema van het jaarverslag dan ook passend: ‘Werk in uitvoering’. De cliëntenraden werken voortdurend aan de verbinding tussen UWV en haar cliënten. Soms voelt het alsof nog niet voldoende gezien wordt hoeveel meerwaarde de cliëntenraden met hun werk kunnen bieden. Maar uit de verhalen blijkt wel dat de raden vol goede moed – en geregeld met veel succes – blijven werken aan de verbetering van de dienstverlening van UWV.

Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger