Raadslid

Tijd voor een zomerblog

12 augustus 2016
  • Cliëntenparticipatie
Tijd voor een zomerblog

Een dag, een week, een jaar, de tijd vliegt voorbij. Mijn vorige blog is alweer lang geleden. Onlangs vroegen raadsleden mij zelfs wanneer er weer een blog verschijnt. Tijd dus voor een zomerblog!

Ik heb een roerig eerste half jaar achter de rug. Zowel privé als zakelijk. Ik vertelde in mijn blog van december al dat we een nieuw huis hadden gekocht, dat ons oude huis al verkocht was, en dat we tijdelijk in een gemeubileerd appartement zaten. Op 1 maart kregen we de sleutel van ons nieuwe huis en toen zijn we gelijk met de verbouwing gestart. Twee maanden later zijn we verhuisd en hebben we een paar weken de tijd genomen om het huis goed in te richten en lekker te settelen. Dat is gelukt en geeft een goed gevoel, maar ik merk dat het ook veel energie kost.

Zakelijk gezien heb ik eveneens dynamische maanden gehad. Met elkaar hebben we weer veel bereikt. Zo zijn we ‘Samen op reis’ gegaan tijdens het congres van de Cliëntenraden op 19 mei, voor de tweede keer op rij in het sfeervolle, historische Muntgebouw te Utrecht. Ik ben trots op alles dat u daar met zijn allen weer heeft neergezet. Daarnaast zijn er, naast de gebruikelijke commissie-overleggen, in de afgelopen maanden diverse landelijke activiteiten georganiseerd. Zo kwam de klankbordgroep Customer Journey WW voor het eerst bij elkaar en bogen de webmasters zich over de optimalisatie van de nieuwe website. Dat was soms pittig, maar met elkaar komen we toch steeds verder.

Op dit moment is het overal redelijk rustig, omdat het nog volop vakantietijd is. Je merkt het op de weg, op het werk maar ook bij de raden. Er lijkt sprake van een waar zomerreces. Dat is ook goed: periodes van drukte en hectiek wisselen we af met rustigere periodes. Even de accu weer opladen voor de maanden die gaan komen. Je kunt zaken wat makkelijker oppakken, je mailbox eens goed bijwerken en alle overige klusjes die zijn blijven liggen komen ook weer eens aan bod.

Nu lijkt het even dat je zeeën van tijd hebt, maar voor je het weet is ook deze periode weer voorbij. Voor iedereen die al op vakantie is geweest, hoop ik dat u ervan heeft genoten. Voor wie nog op vakantie gaat wens ik u vooral een hele fijne tijd toe. Na de zomer kunnen we weer met hernieuwde energie de laatste maanden van 2016 in.

Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger