Raadslid

Verdiepende video: Hoe werkt dat nou, de UWV cliëntenraad?

22 november 2017
  • Cliëntenparticipatie
Verdiepende video: Hoe werkt dat nou, de UWV cliëntenraad?

In deze nieuwe, verdiepende video, vertelt Hans van Grieken, voorzitter van de Centrale Cliëntenraad, wat de UWV Cliëntenraden doen en bereiken, en wat het inhoudt om raadslid te zijn.

Hans van Grieken laat als voorzitter van de Cliëntenraad zien wat het inhoudt om raadslid te zijn, hoe de raden functioneren, en hoe er met UWV en met andere externe partners wordt samengewerkt. Ook gaat hij in gesprek met Nico de Boer, manager Cliëntenparticipatie, om terug te blikken op 15 jaar cliëntenparticipatie bij UWV.

Voor cliënten, raadsleden en UWV-medewerkers

Het filmpje is interessant voor cliënten die interesse hebben om zelf plaats te nemen in de raad, voor nieuwe raadsleden die willen weten hoe het raadswerk in elkaar zit, maar ook voor UWV-medewerkers en -managers, die willen weten hoe zij de raden kunnen betrekken. De video is te bekijken op Youtube en op deze website.

Introductiefilm

Eerder dit jaar verscheen al een nieuwe introductievideo. Dit filmpje geeft een globale introductie in het raadswerk. Het geeft antwoorden op de belangrijkste vragen die cliënten van UWV vaak hebben, als ze voor het eerst horen van de Cliëntenraad. In een korte, krachtige video krijg je snel een goed beeld.

Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger