Raadslid
21 september 2010

Geen thema

Zestien jaar geleden kreeg Henk van der Veen een longtransplantatie. Inmiddels is hij lid van de cliëntenraad regio Noord, en won hij deze zomer vijf medailles op de Europese Spelen voor Hart- en Longgetransplanteerden in Zweden.
22 juli 2010

Geen thema

De Landelijke Cliëntenraad trok de afgelopen tijd het land in met een bijeenkomst over cliëntenparticipatie op de Werkpleinen. Else Roetering gaf een presentatie over de huidige stand van zaken.

Harry Machiel is sinds begin dit jaar lid van de Cliëntenraad in de regio Noord. Ieder nieuw raadslid wordt op een van de Klant Contact Centra van UWV uitgenodigd om inzicht te krijgen in wat daar allemaal gebeurt. Machiel ging op 4 juni met 15 anderen.

Oud-cliëntenraadslid Leona Beeldstroo heeft op 5 mei de Antiracismeprijs 2010 van de gemeente Leeuwarden uitgereikt gekregen van burgemeester Ferd Crone van Leeuwarden. Ze kreeg de prijs vanwege haar inzet voor verschillende anti-racismeprojecten.
Anja Holwerda doet onderzoek naar participatie in werk van Wajong-gerechtigden. Zij doet dat voor het UMCG/Rijksuniversiteit Groningen (RuG) samen met UWV regio Noord. Met de UWV-cliëntenraad overlegt zij regelmatig over haar onderzoek en bevindingen.
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger