Raadslid
28 oktober 2013

Geen thema

Vanaf 1 november heeft de cliëntenraad West-Brabant/Zeeland een nieuwe secretaris: Marijke de Wilde. ‘Ik wilde graag nog iets voor anderen kunnen betekenen en de cliëntenraad sprak mij wel aan. Ook heb ik enige ervaring. Zo heb ik vroeger bij Rijkswaterstaat (...)
Hij bezocht eind vorig jaar een inspiratiebeurs voor 55plussers in Eindhoven en raakte zelf geïnspireerd om lid te worden van de cliëntenraad UWV. ‘Er lag daar een folder over het cliëntenraadswerk, waarin ook om nieuwe leden werd gevraagd. Dat leek (...)
13 mei 2013

Geen thema

Cliënten die een WIA-uitkering aanvragen of voor een herbeoordeling worden uitgenodigd, kunnen in Goes de gesprekken met de verzekeringsarts en de arbeidsdeskundige op één dag combineren. Hierdoor hoeven ze maar één keer naar de vestigingen te reizen. (...)
15 februari 2013

Geen thema

Toen Theo Vonk na veertig jaar werken zijn baan verloor, besloot hij om niet lang bij de pakken neer te zitten maar zich in te gaan zetten voor cliënten van UWV. Hij werd lid van de Cliëntenraad West-Brabant en Zeeland. ‘Er waren wat onduidelijkheden (...)
Hij is jong, ambitieus en wil het liefste zoveel mogelijk jongeren aanspreken die in de Wajong zitten. Ook streeft hij ernaar binnen de cliëntenraad zaken vanuit het oogpunt van jongeren te bespreken. Dat is in het kort wat Tim Traas (26), sinds augustus (...)
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger