Raadslid
9 april 2013

Geen thema

Afgelopen vrijdag 5 april hebben we bij de voorbereidingen van de overlegvergadering van de Centrale Cliëntenraad met José Lazeroms de ontwikkelingen rond E-dienstverlening op een rij gezet. Daarbij kwam ook de vraag aan de orde hoe we de raden hierin (...)

15 maart 2013

Geen thema

Op het congres van cliëntenparticipatie in 2012 heeft u de wens geuit meer betrokken te willen worden bij de voorbereiding van het congres Cliëntenparticipatie. We hebben toen vanuit UWV toegezegd dit te gaan doen en ook de dagvoorzitter heeft dat een (...)

22 februari 2013

Geen thema

Ik had deze week weer het genoegen om de introductietraining van nieuwe raadsleden, althans een deel hiervan, bij te wonen. Ik vind het zelf zeer belangrijk om kennis te maken met de nieuwe leden van de cliëntenraden UWV. Enerzijds omdat het prettig is (...)

25 januari 2013

Geen thema

De voorbereidingen voor het congres Cliëntenparticipatie 2013 zijn inmiddels al weer volop bezig. Op het congres van vorig jaar heeft u duidelijk aangegeven dat u het belangrijk vindt dat de districtsraden meer worden betrokken bij de voorbereidingen (...)

11 januari 2013

Geen thema

In mijn laatste blog van het afgelopen jaar heb ik aangegeven wat de speerpunten voor cliëntenparticipatie in 2013 zijn. Eén daarvan is e-dienstverlening, een onderwerp dat alle cliëntenraden prominent op de agenda hebben staan. Er is onder u grote (...)

Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger