Raadslid
Cliëntenraden zijn aan de slag om cliëntenparticipatie op de werkpleinen vorm te geven. De Utrechtse raad is gestart met een pilot op het Werkplein Lekstroom. Vera van Lieshout zit voor de UWV-CR in de Cliëntenraad Werkplein Lekstroom(CWL) in oprichting. (...)
Oud-cliëntenraadslid Leona Beeldstroo heeft op 5 mei de Antiracismeprijs 2010 van de gemeente Leeuwarden uitgereikt gekregen van burgemeester Ferd Crone van Leeuwarden. Ze kreeg de prijs vanwege haar inzet voor verschillende anti-racismeprojecten.
Anja Holwerda doet onderzoek naar participatie in werk van Wajong-gerechtigden. Zij doet dat voor het UMCG/Rijksuniversiteit Groningen (RuG) samen met UWV regio Noord. Met de UWV-cliëntenraad overlegt zij regelmatig over haar onderzoek en bevindingen.
Een van de raadsleden die nieuw benoemd zijn in de Groningse cliëntenraad is Peter van Heuveln. Hij is lid van De Unie, maar kon benoemd worden omdat enkele plaatsen al zes maanden open waren. Hij ziet vooral veel wil en betrokkenheid bij de cliëntenraad. (...)
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger