Raadslid
Een nieuwe website, een nieuw aanmeldformulier, een nieuwe brochure. De verandering van de Wajong per 1 januari brengt nieuwe communicatiemiddelen met zich mee. In drie bijeenkomsten door het hele land konden klanten hun mening geven over deze middelen.
De Landelijke Cliëntenraad reisde de afgelopen tijd het land door om uitleg te geven over cliëntenparticipatie op de Werkpleinen. Janny Hoeflak, adviseur van de LCR en Joep van der Linden, lid van het dagelijks bestuur van de LCR, kwamen naar Rotterdam. (...)
In september deed Jan Poort mee aan een paneldiscussie bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Hij vertegenwoordigde daar de cliëntenraad. “Ambtenaren zouden eens op maatschappelijke stage moeten gaan.”
4 december 2009

Geen thema

Wij zijn op zoek naar nieuwe leden. Krijgt u een uitkering van UWV? Of bent u als werkzoekende ingeschreven bij UWV Werkbedrijf? Word ook lid en werk met ons mee, aan een beter UWV.
De regio Noord is de cliëntenraad op dit moment gevuld met tien mensen. Twee van hen, Geertje Broekstra en Catrienus Smid, wilden samen voorzitter worden van de cliëntenraad. Zo vonden zij het fenomeen doorzitter uit.
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger