alt
UWV Cliëntenraad Gelderland Midden & Zuid

UWV Cliëntenraad Gelderland Midden & ZuidOver onze raad

Wij zijn er!

In december 2018 is de nieuwe raad Gelderland Midden Zuid samengesteld. Op enkele leden na zijn alle deelnemers nieuwkomers. Zo maakten we dus echt een fris en onbevangen begin. Niet alleen ten opzichte van elkaar, maar ook ten opzichte van het UWV. Want ondanks dat we natuurlijk allemaal een band hebben met het UWV, is elke persoonlijke ervaring en betrokkenheid anders.

Eerst hebben we uitgebreid kennis met elkaar gemaakt. Cees Kiene begeleidde als (tijdelijk) extern voorzitter deze bijeenkomsten, samen met Peter Raijmann namens het UWV. Het was mooi om te zien en te horen dat alle leden zin hadden in de nieuwe rol. Ieder vanuit zijn of haar eigen achtergrond, maar allemaal met hetzelfde doel: een goed resultaat neerzetten voor alle cliënten van het UWV in Gelderland midden en zuid.

We maakten niet alleen kennis met elkaar, maar ook met de verschillende diensten van het UWV. Want tja, met zoveel terreinen en zoveel diensten zie je als nieuwkomer niet vanzelf de bomen in het bos! Fijn, dat managers tijd voor ons maken en ons serieus nemen. Dat doen wij ook: we verdiepen ons in materie, stellen vragen, verwonderen ons, zijn blij en soms teleurgesteld, maar altijd met respect voor elkaar en voor de organisatie.

Wij gaan er iets moois van maken de komende jaren. En natuurlijk hopen we dat de mensen die nog willen en kunnen passend werk vinden, maar stiekem hopen we ook dat deze club zoveel mogelijk intact blijft. Want het voelt goed. En alleen dan kan je een verschil maken voor al die cliënten van het UWV in onze regio. Samen hebben we er zin in!

Liesbeth van Litsenburg

Voorzitter GMZ Nieuws uit de raad

Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger