alt
UWV Cliëntenraad Utrecht & Flevoland

UWV Cliëntenraad Utrecht & FlevolandOver onze raad

'Onze raad heeft op moment van dit schrijven 10 raadsleden, met een gelijke verdeling van man en vrouw. Tevens hebben zich nog kandidaten gemeld die ook graag deel willen nemen in onze raad. Gesprekken met deze kandidaten worden binnenkort gevoerd. De gemiddelde leeftijd is 50+. De helft van deze raadsleden is vrij recent in de raad gekomen. Het enthousiasme en de gedrevenheid onder de leden is hoog. We zijn voortvarend bezig om meer structuur in onze raad te brengen en vinden het belangrijk dat we voldoening krijgen en plezier halen uit onze werkzaamheden.

We proberen vooral zoveel mogelijk naar cliënten te luisteren en meer bekendheid te geven aan de Cliëntenraad. Op die manier kunnen we UWV beter informeren over de dingen die er spelen onder cliënten. Omdat de leden zelf ook klant van UWV zijn, is de betrokkenheid groot en krijgen ze uit eigen omgeving regelmatig informatie waar wij iets mee kunnen. Om meerdere signalen op te pakken zijn we frequent op de werkpleinen in onze regio aanwezig met een vragenlijst welke wij bespreken met de cliënten van het UWV.'

Anton van der Vorst, Voorzitter Cliëntenraad Utrecht & FlevolandNieuws uit de raad

‘Een mooie kans’, zo noemt Elmar van Kordenoordt de Summer Schools voor UWV Cliëntenraadsleden. Het lid van de raad Utrecht & Flevoland woonde daarom de Summer School “Voorzitter- en coördinatorschap” bij. Van Kordenoordt licht toe:

Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger